Heb jij ooit een eigen verslag ontvangen dat is geschreven over jouw lieve viervoeter?


Heb jij al ooit de kans gehad om je aan te melden voor een verslag dat is geschreven en gebaseerd is op jouw eigen hond?  

Wij schrijven namelijk een verslag speciaal over jouw viervoeter!

Aan de hand van een paar vragen kunnen wij een verslag samenstellen. In dit verslag vertellen wij alles wat jij moet weten over jouw eigen hond! 

Wij schrijven bijvoorbeeld over de volgende onderwerpen: 

  • Het lichaam
  • De herkomst 
  • De voeding
  • De emoties

En dat is nog niet alles, wij behandelen ook meerdere feiten, weetjes en wat jouw lieve viervoeter allemaal geweldig vindt.

Kortom een gratis verslag vol informatie die je niet wil missen! 

Mister Canis

Dit doen we natuurlijk niet zomaar, door alle omstandigheden omtrent dit jaar willen wij graag iets terug doen aan alle hondenliefhebbers, zodat zij extra kunnen genieten van hun liefste maatje!

Daarom geven wij nu dit unieke verslag gratis weg aan iedereen die meer informatie wil ontvangen over hun eigen viervoeter!

 

Maar hoe ontvang ik nu het verslag? Wanneer je je hieronder hebt aangemeld krijg je een e-mail opgestuurd met een link. Via deze link kan je de vragen beantwoorden die onze schrijvers nodig hebben om jou verslag te schrijven.

Als de vragen zijn beantwoord en opgestuurd gaan onze schrijvers direct aan de slag met het schrijven van jouw verslag!

Wanneer onze schrijvers klaar zijn met het schrijven van het verslag, wordt het verslag via een e-mail bericht naar jou verzonden. Je kan het verslag dan openen via een speciale link.

Het bestand wordt nu geopend in de vorm van een E-book. Wanneer het bestand is geopend, krijg je direct de mogelijkheid om het bestand te downloaden!

Wat moet ik doen?

  • Meld je hieronder nu aan.
  • Open de link in de e-mail.
  • Vul de vragen in om het verslag te ontvangen!

En nu is het wachten totdat onze schrijvers klaar zijn met jouw unieke E-Book! 

  Mister Canis

Vul hieronder de gegevens in en meld je aan!

x

x