FEESTDAGEN


De feestdagen zijn dit jaar anders dan anders. Om jou en je viervoeter toch nog een geweldig uiteinde te geven, heeft Mister Canis besloten dat het tijd werd voor een gratis kerstpakket speciaal voor jouw lieve viervoeter. 

 Wat kan je verwachten

Wij houden ervan om onze klanten net dat beetje extra te verwennen. Deze feestdagen leek het ons daarom nog toepasselijker om met een grandioze actie te komen. Bij het kerstpakket kun je niet alleen een heel assortiment aan snacks verwachten, maar ook ons hoog gewaardeerde voedingswijzer! 

Het kerstpakket heeft een totale waarde van €29,99! Elk kerstpakket is anders, maar bevat snacks waar elke viervoeter van zal smullen. Wie weet geniet jouw viervoeter straks van een knoopbeen, een geperste staaf of onze overheerlijke zachte beloningen.

Hoe werkt het? 

Onderaan deze pagina vind je een contactformulier. Wanneer je jouw gegevens hebt ingevuld sturen wij jou een mail met daarin jouw unieke kortingscode! 

Het enige wat je moet doen om jouw kerstpakket te ontvangen is de favoriete voeding van jouw viervoeter selecteren. Wanneer je de voeding toevoegt krijg je automatisch de mogelijkheid om het kerstpakket aan je winkelwagen toe te voegen. Vul bij het afrekenen van de voeding jouw unieke kortingscode en je krijgt het kerstpakket ter waarde van €29,99 helemaal gratis meegestuurd! 

 

 Welke voeding moet ik kiezen? 

Weet je niet welke voeding je moet kiezen? Neem eens een kijkje op de voedingspagina. Daar leggen wij haarfijn uit welke voeding geschikt is voor jouw viervoeter. Wil je graag nog meer informatie over welke voeding geschikt is voor jouw viervoeter? Vul je vragen in in het contactformulier hieronder of stuur ons gerust een mailtje en wij staan direct voor je klaar! 

Je kunt ons altijd bereiken via: info@mistercanis.nl

 


x

x