Informatie over Donatie


Wij van Mister Canis zijn ervan overtuigd dat we samen met onze klanten de dierenwereld een beetje kunnen helpen. Dit doen we door middel van donaties. 

Bij elke geplaatste bestelling doneren wij namelijk 1,- euro aan het goede doel. Hiermee hopen wij de dierenwereld een beetje beter te kunnen maken. Het goede doel waaraan wij doneren is Dierenlot. 

Stichting Dierenlot

"Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances.

Zij hebben veelal financiële steun nodig voor het betalen van verbouwingen, aanschaf van materieel, medicijnen of bijvoorbeeld het betalen van operaties. Het zijn maar enkele voorbeelden.

Maar ook transport is een vaak voorkomend probleem. Veelal rijden organisaties rond met ambulances, bestelauto's of zelfs privéauto's, die qua onderhoud te duur worden om nog te gebruiken. De kosten van reparaties stijgen dan vaak de pan uit. Ook bij dit probleem willen wij hulp bieden! Door geheel gratis onze eigen DierenLot dierenambulances in bruikleen te geven. Zodat het vaak oude en dure rijdend materieel vervangen kan worden en er efficiënter gewerkt kan worden.

Uiteindelijk zijn dieren in nood hier het meeste mee geholpen!" (https://www.dier.nu/)

 

Wij van Mister Canis hopen dat we met een kleine bijdrage per bestelling een groot verschil kunnen maken in de dierenwereld! We geven veel om uw viervoeter, maar ook om alle dieren in nood. Samen met jouw hulp is het mogelijk om deze dieren in nood te helpen.

 

aanbiddelijk, babyhondje, beest


x

x