Informatie over Donatie


Wij van Mister Canis zijn ervan overtuigd dat we samen met onze klanten de dierenwereld een stukje beter kunnen maken. Dit doen we door middel van donaties. 

Bij elke geplaatste bestelling doneren wij 1,- euro aan het goede doel. Nadat de bestelling is geplaatst krijg je, op de pagina 'orderbevestiging', de mogelijkheid om te stemmen op één van de goede doelen. Aan het einde van elk kwartaal worden de stemmen geteld en is er een winnaar. Het goede doel dat heeft ‘gewonnen’ ontvangt het daaropvolgende kwartaal alle donaties! 

Elk kwartaal zijn er twee goede doelen waaruit je kan kiezen. Wil je meer informatie voordat je een keuze maakt? Klik hier voor informatie over de recente goede doelen!

Je hebt zelfs de mogelijkheid om jouw favoriete goede doel aan te melden voor het volgende kwartaal! Klik hier om jouw goede doel aan te melden.

Wij van Mister Canis hopen dat we met een kleine bijdrage per bestelling een groot verschil kunnen maken in de dierenwereld! We geven veel om uw viervoeter, maar ook om alle dieren in nood. Samen met jouw hulp is het mogelijk om deze dieren in nood te helpen.

aanbiddelijk, babyhondje, beest


x
x