Levertijd, Bezorgkosten & Retourneren


Levertijd

Bij Mister Canis wordt elk product binnen drie werkdagen geleverd! Is het product niet binnen drie werkdagen thuisbezorgd? neem dan contact op met onze klantenservice. 

Bekijk hier ons bezorgingsschema: 

Besteld op:
Voor: Bezorgd op:
Maandag 18:00 Woensdag
Dinsdag 18:00 Donderdag
Woensdag 18:00 Vrijdag
Donderdag 18:00 Maandag
Vrijdag - Dinsdag
Zaterdag - Dinsdag
Zondag 18:00 Dinsdag

 

Bezorgkosten

Alle producten van Mister Canis worden gratis thuisbezorgd.

Product Retourneren

Het door u bestelde product moet binnen 14 dagen geretourneerd worden. Het volledig bedrag van het geretourneerde product wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. De kosten van het retouren worden niet vergoed door Mister Canis.

Bezorging van de pakketten

Wij verzenden alle pakketten standaard met PostNL en DPD. Alle bestellingen worden geleverd op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:30 uur.

Bij verzending met PostNL en DPD dient de ontvanger de afleverlijst te tekenen voor ontvangst. Deze lijst geldt als ‘bewijs van aflevering'. Tot het moment waarop de ontvanger het bewijs van aflevering tekent, zal de chauffeur uw pakketten niet uitleveren. Indien het bewijs van aflevering niet getekend wordt, gaan uw pakketten retour naar het uitleverdepot.

Product verpakking

De bestelling word aangeleverd in speciale dozen om uw producten in goede staat te houden. Met PostNL kunnen we pakketten verzenden tot 30 kg en DPD kunnen pakketten verzenden tot 31,5 kg. Dit betekent dat als u 2, 3 of 4 verpakkingen van 20 kg bestelt, dat deze in meerdere dozen worden afgeleverd.

Bezorger gemist

Als de ontvanger niet thuis is op het moment van aflevering dan zal PostNL proberen om het pakket bij de buren af te geven. U zult een briefje in de brievenbus vinden waarop deze informatie staat. Als buren niet willen of niet aanwezig zijn zal de vervoerder het pakket de volgende werkdag opnieuw bezorgen.

Let op: Uw pakket kan dus ook bij de buren worden aangeboden, Mister Canis heeft daar helaas geen invloed op. Ook niet indien u bij het plaatsen van de bestelling dat aangeeft.

Voor vragen of extra informatie kan u ons altijd mailen viainfo@mistercanis.nl


x

x