Over Ons


Welkom bij Mister Canis!
babyhondjes, beesten, dieren

Wij van Mister Canis richten ons voornamelijk op het helpen van iedereen die onze hulp kan gebruiken! We vertellen jou graag hoe we dat doen!

Bij elke bestelling wordt er automatisch gedoneerd aan het uitgekozen goede doel op dat moment!
Bij elke geplaatste bestelling doneren wij 1,- euro aan het goede doel. Nadat de bestelling is geplaatst krijg je de mogelijkheid om te stemmen op één van de goede doelen. Aan het einde van elk kwartaal worden de stemmen geteld en is er een winnaar. Het goede doel dat heeft ‘gewonnen’ ontvangt het daaropvolgende kwartaal alle donaties!

Voor meer informatie over donatie klik dan hier

We helpen jou persoonlijk bij het overstappen en selecteren van de juiste voeding!
Precies! Het is vaak lastig om over te stappen op andere voeding, dit komt vooral omdat jouw lieve viervoeter nog moet wennen aan het andere voer. Daarom begeleiden wij jou graag persoonlijk om over te stappen en hebben we genoeg tips om het proces makkelijker te maken

Het selecteren van de juiste voeding is ook ontzettend belangrijk. Wij van Mister Canis helpen jou hier natuurlijk ook graag mee! Dit doen we bijvoorbeeld door middel van een persoonlijk voedingsverslag, onze voedingswijzers en/of via de mail waar we je stap voor stap kunnen begeleiden.

Jouw voeding wordt gratis bezorgd binnen drie werkdagen!
Dat klopt! Door onze leveranciers (PostNL en DPD) is het mogelijk dat jouw pakketje binnen drie werkdagen bij jouw thuis wordt bezorgd! 

Voor meer informatie over levertijden, retourneren en bezorgkosten klik hier.

Via jouw klantenaccount extra geld besparen!
Door middel van een klantenaccount behoor je tot een exclusieve Mister Canis groep. Deze groep ontvangt verassingen en speciale winacties! Ook worden er prijzen uitgereikt aan onze top donateurs van het jaar!

En natuurlijk kan jij ook deel uit maken van deze speciale gemeenschap voor hondenliefhebbers. Meld je snel aan voor een Mister Canis klantenaccount en mis deze kansen niet!

Wil je je aanmelden voor een klantenaccount? Klik hier


“We zijn ‘nog’ niet het grootste bedrijf in de hondenvoerbranche,
maar volgens onze vaste klanten wel de beste!”

 

Heeft u opmerkingen, feedback, vragen of wil u ons complimenteren? klik dan hier

Wij zullen altijd zo snel mogelijk reageren! 

 


x

x