Overstappen op Andere Voeding


Wanneer je hebt besloten om over te stappen op de hoge kwaliteitsvoeding van Mister Canis is het belangrijk om dit geleidelijk te doen. Nieuwe voeding van Mister Canis wordt altijd erg enthousiast ontvangen door jouw lieve viervoeter. Dit kan ervoor zorgen dat je hond extra veel wil eten.

binnen, binnenshuis, blond haar

Doordat jouw lieve viervoeter de voeding zo snel mogelijk wil opeten ontstaat er een kans dat de eetlust de dag erna minder is. Hierdoor gaat je hond ook minder eten. Vaak wordt er dan gedacht dat de nieuwe voeding niet in de smaak valt bij de hond. Dit is allesbehalve correct, je viervoeter smult er juist iets te veel van!

Het is belangrijk om de oude hondenvoeding te mengen met het nieuwe voer. Hierdoor kan jouw lieve viervoeter geleidelijk overstappen. Wij raden aan om:

  • de éérste dag 25% nieuw voer mengen met 75% oud voer;
  • de tweede dag 50% nieuw voer mengen met 50% oud voer;
  • de derde dag 75% nieuw voer mengen met 25% oud voer.

De vierde dag kan je jouw hond 100% laten genieten van de voeding van Mister Canis.

Voor vragen over de voeding of voedingskeuze kun je ons altijd mailen! 

Wij staan altijd direct klaar voor onze klanten, wat de vraag ook is! Heb je vragen over de voeding van Mister Canis of algemene vragen zoals welk voer het beste is voor jouw lieve viervoeter? mail ons dan direct. Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk reageren om je zo snel mogelijk te kunnen helpen met de problemen van jou en/of jouw viervoeter.

Je kunt ons bereiken via: info@mistercanis.nl 


x

x