Veelgestelde Vragen


Wij van Mister Canis willen onze klanten zoveel mogelijk ondersteunen. Daarom hebben we alle veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet!

aanbiddelijk, beest, buiten

Wat mag mijn hond wel en niet eten?

Wij krijgen vaak de vraag van onze trouwe klanten wat hun lieve viervoeter nu wel en niet mag eten. Om je een beetje te helpen, hebben wij de meest voorkomende producten hier voor jou op een rijtje gezet! 

Hoe moet ik overstappen op andere voeding?

 Wanneer u heeft besloten om over te stappen op de hoge kwaliteitsvoeding van Mister Canis is het belangrijk om dit geleidelijk te doen. Klik hier voor meer informatie over het overstappen op andere voeding. 

Wat is het verschil tussen geperste en krokante brokken?

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte voeding voor jouw hond, moet je vaak de keuze maken tussen krokante (geëxtrudeerde) brokken of geperste brokken. Dit kan een lastig klusje zijn, want wat is het verschil eigenlijk?

Het antwoord is heel simpel: het verschil zit in het bereidingsproces. Hier beschrijven wij deze processen iets uitgebreider.

Waarom krijgen puppy's andere voeding dan volwassen honden?

Pups zitten in de belangrijkste groeifase van hun leven. Ze zijn heel actief, groeien hard en zijn vol in ontwikkeling. Daarom hebben ze ook een hele andere voedingsbehoefte dan volwassen honden. Voeding voor pups is speciaal ontwikkeld om in deze voedingsbehoefte te voorzien en een optimale groei te ondersteunen. Klik hier voor meer informatie. 


x
x